A do të kishte kuptim bota pa çanta? Zgjedhja e çantës përfekte kthehet në pasion për çdo grua: nuk duhet të jetë shumë e madhe, por në të njëjtën kohë të përmbajë gjithçka që na nevojitet, duhet të dijë si të na shoqërojë nga puna në mëngjes deri në  mbrëmje dhe së fundi, por jo më e rëndësishmja duhet të jetë në gjendje të shprehë personalitetin tonë !

Koleksionet e çantave që kemi parë në vitin 2018 janë kaq të pasura dhe të larmishme saqë zgjedhja është bërë gjithnjë e më e vështirë, duke përfshirë modele më të shitura të çantave të stinës  të destinuara për t’u ripërtërirë me kalimin e viteve dhe për t’u bërë, nëse është e mundur, edhe më të bukura!

Midis shfaqjeve të modës dhe stilit të rrugës, ne patëm një ide mjaft të qartë për çantat që do të kemi në vitin 2018. Këtu janë 10 modelet ikonike që, sipas mendimit tonë, do të vazhdojnë të na bëjnë të ëndërrojnë edhe në vitin 2019!

Mos e humbisni fotot më poshte  për t’i zbuluar ato një nga një!

Chanel Boy bag

JW Anderson Pierce bag

Gucci Marmont bag

Fendi Kan I F bag

Louis Vuitton Petit Malle

Dior J'adior bag

Off-White binder clip bag

Miu Miu matelassé bag

Valentino Rockstud spike Vltn bag

Burimi: TheblondeSalad

Pershtati: Revista VIP

 

10 çantat që duhet të keni patjetër këtë sezon

| Mode |
About The Author
-