Për të pasur vithe të ngritura dhe të forta nuk është e domosdoshme të shpenzoni shumë para për palestër apo për trajner personal. Mjafton t’i ndiqni udhëzimet nga ky xhirim!

Viki tregon se si vetë në shtëpi mund të bëni ushtrime efikase për ngritje të vitheve.

Njëkohësisht do të forconi edhe kofshët, ndërkaq me ushtrime të rregullta do të arrini rezultate fantastike.

Ndani vetëm 15 minuta në ditë gjatë një muaji dhe nuk do të pendoheni!

15 minuta në ditë për vithe të ngritura dhe seksi

About The Author
-