A është xheloze Nora për Robertin, ja çfarë thotë Leila Kraja, partnerja e tij në kërcim

Ata janë një nga çiftet më të komentuara në spektaklin e kërcimit “Dance With Me” që tërheqin vëmendje jo vetëm me kërcimin por edhe me sportivitetin dhe batutat e tyre.Por e pyetur se cili prej tyre kërcen më bukur, Leila ka treguar se Roberti është më i talentuar dhe e mëson koreografinë më mirë. Ajo gjithashtu ka pranuar se Roberti ka edhe më shumë sens humori e që publiku është shumë i zjarrtë sa herë që ata dalin të performojnë, në veçanti publiku femëror. E pyetur nga Antoneta, nëse Nora ka treguar shenja xhelozie, ose nëse i ka lënë ndonjë porosi lidhur me Robertin, Kraja u përgjigj: “Nora nuk besoj se ka merak, përkundrazi ka shumë besim tek ai…fundja është një nga femrat më seksi në Shqipëri.”
Dhe për këtë i japim mëse të drejtë!

A është xheloze Nora për Robertin, ja çfarë thotë Leila Kraja, partnerja e tij në kërcim

About The Author
-