Një pjesë të tyre i keni parë dhe i keni adhuruar nga ekrani për bukurinë, sharmin dhe elegancën në çdo serial ku kanë interpretuar.

Po a e dini dhe a e merrni dot me mend se si duken pa make-up aktoret më të bukura të Turqisë? Në këtë video ka disa foto të mbledhura nga aktore të njohura të Turqisë, me dhe pa make-up, shkruan Revista Class.

Siç mund t’i shikoni, një pjesë e mirë e aktoreve më të bukura që i njihni nga ekrani janë po njëlloj të bukura edhe pa grim.

Aktoret më të bukura të ekranit, pa make up. A mund t’i njihni? (Video)

| Showbiz |
About The Author
-