Aktori i njohur refuzon të takojë vajzën e tij të porsalindur

Aktori i njohur Owen Wilson, ka qenë gjithmonë qendra e vëmendjes për sa i përket historive të tij të dashurisë. Ai njihet si një baba i përkushtuar për dy djemtë e tij nga dy partnere të ndryshme. Para një muaji ai u bë gjithashtu baba i një vajze, të quajtur Lyla nga lidhja e tij 5-vjeçare me Varunie Vongsvirates.

Por burime për “Us Magazine”, bëjnë të ditur se aktori refuzon ta takojë vajzën dhe madje nuk do të ketë as kujdestarinë e saj. Arsyeja ende nuk dihet pork y fakt i ka zhgënjyer fansat e tij.

Aktori i njohur refuzon të takojë vajzën e tij të porsalindur

| Showbiz, VIP | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>