Ditën e sotme feston ditëlindjen aktorja shumë e dashur për publikun shqiptar, Enerjeta Jani Fuga.

Bashkëshorti i saj, gjithashtu aktor i njohur Genci Fuga ka zgjedhur ta urojë atë me një video shumë speciale.

Në video shihet momente që nga shkolla e mesme e deri në ditën e sotmë me foto të aktores së njohur.

Aktorja e “Njerëz dhe Fate” ka ditëlindjen, shihni surprizën speciale të bashkëshortit (VIDEO)

| Showbiz, SHQIPËRI |
About The Author
-