Alketa Vejsiu është e njohur për publikun në fillim si këngëtare e më pas si moderator mjaft e suksesshme.
Por fakti që nuk e kemi ditur është se, ajo është bashkëshortja e një miliarderi në Shqipëri, të cilin për shkak të punës Alketa ka refuzuar të prezantojë atë.
Ai është presidenti i një firme ndërtimi dhe i shumë bizneseve të tjera në vend.

Vendimin për të mos e prezantuar bashkëshortin, moderatorja e ka justifikuar duke thënë se familjen e ka shumë të shenjtë për ta ndarë me publikun, shkruan konica.al.

“Ne jemi bashkë të lumtur, sepse kemi ditur të mos kufizojmë njëri-tjetrin në gjëra që cenojnë lirinë e zgjedhjeve! Bashkëshorti im ushtron një profesion tjetër jashtë kamerave, unë thjesht e respektoj!”, ka thënë Alketa në vitin 2015./

Alekta Vejsiu, miliarderja e Shqipërisë

About The Author
-