Alesio Alia, shqiptari që menaxhon evente me yjet botërore

0

Alesio Alia është shqiptari më I njohur në Australi, edhe pse fillimisht ai ishte nisur në këtë shtet si një emigrat. Ai njohu suksesin në fushën e modës por njekohësisht edhe si një organizator I festave private të yjeve dhe vipave më të famshëm në botë. Modeli Tropojan ka pushtuar kopertinat më presigjoze botërore duke u bërë kështu edhe një figurë shumë e njohur për publikun.