Kur përmendim emrin e ruses Anastasiya çka na bie në mend menjëherë janë vithet dhe gjoksi i modeles me anë të cilave ka fituar edhe famën më të madhe.

Ajo ka përdorur rrjetin social Instagram për të joshur sërish ndjekësit me format trupore ku kësaj radhë në plan të parë ka vënë të pasmet ‘bombastike’.

Anastasiya zotëron linja të përkryera trupore dhe kjo ka bërë atë që shpesh herë të vihet në krahasim me yllin televiziv Kim Kardashian.

Anastasiya Kvitko ka provokuar edhe një herë me të pasmet

About The Author
-