Anjeza Shahini feston  pervjetirin vjetorin e martesës

Çifti këtë radhë feston me një anëtar më shumë në familje.

Anjeza Shahini dhe Paul Conolly katër vite më parë kishin kurorëzuar dashurinë e tyre me martesë në një dasmë madhështore të mbajtur në shtetin italian.

Tani për përvjetorin e katërt çifti festojnë me një person më shumë në familje ajo është vajza e tyre Tori e cila erdhi në jetë këtë vit.

Në një fotografi familjare të publikuar nga Anjeza ajo shprehet shumë e lumtur që këtë përvjetor do festojnë tre vetë duke shkruar “ Duke festuar 4 vjetorin e martesës, këtë vit festojmë të tre”.

Anjeza Shahini feston pervjetirin vjetorin e martesës

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>