Arbano Osamni është moderatorjë më e dashur e ekranit, por njëkohësisht dhe nënën e një djali të vogël.

Të gjithë nënat e kuptojnë së së miri se përtej lumturisë që të falin fëmijët, lodhja është e pashmangshme.

Këtë mëngjes Arbana ka një ankesë të vogël për të voglin e saj, të cilën e ka përcjellë butësisht dhe me humor.

Ajo ka shpërndarë një meme në Instagramine  saj ku tregon se si sillen fëmijët kur nënat u kërkojnë të bëjnë diçka.

Edhe pse është ende i vogël Joni, mundohet ti shmangë kërkesat e nënëns së tij., pra të bëjë sikur nuk i dëgjon.

Arbana Osmani ka ankesa për djalin e saj, ja çfarë i bën ai në mëngjes (Foto)

About The Author
-