Ardian Bujupi ka pritur orët e vona të mesnatës për të publikuar këngën e tij më të re e cila edhe pse është lansuar në një orar të papërshtatshëm numëron mijëra klikime.

Kënga titullohet ‘Casino’ dhe është punuar edhe me videoklip, si në projektet e paraprake edhe këtë herë këngëtari ka interpretuar në gjuhën gjermane.

Ardiani kishte njoftuar se është duke punuar në përfundimin e albumit ‘Rahat’ dhe ‘Casino’ është në kuadër të këtij albumi.

Ardian Bujupi vjen me një solo

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>