Arjola Prenga: Nje nga shqiptaret qe ka shkelqyer ne volejbollin Francez (Video)

0

Arjola Prenga Ajo eshte nje nga shqiptaret qe ka shkelqyer ne volejbollin Francez, Arjola Prenga ka realizuar tashme enderren e saj per vazhduar karrieren e saj jashte kufijeve shqiptare. Fitoret e kane mesuar ate qe te ece perpara dhe te arrij aty ku enderra e saj ishte e miremenduar, por edhe humbjet nuk e kane penguar per te ecur perpara, ndaj edhe sot ajo eshte nje talent i vertete ne fushen evolejbollit. Per me shume ndiqni ne intervisten ne vazhdim:/RevistaVip/