Është traditë që nuset në ditën e dasmës zgjedhin mikeshat e tyre më të mira si shoqeruese, por rasti i kësaj studenteje të inxhinierisë është komplet ndryshe. Bëhet fjalë për Rebeca Sinohara, një 24 vjeçare nga Brazili student në degën e inxhinierisë. Në dasmën e saj, ajo zgjodhi të shoqerohej nga 5 meshkuj për një arsye shumë të thjeshtë, në klasën ku ajo studionte kishte vetëm 4 femra dhe ajo krijoi shoqeri vetëm me meshkuj. E pyetur për “Buzzfeed” se përse nuk zgjodhi shoqet e fëmijërisë ajo tha se me të gjitha shoqet që ka pasur nuk ruan të njejtën marrëdhënie, dhe kështu vendosi që të bënte atë çfarë ndjente. Ndryshe nga të gjithë vajzat, ajo e kaloi festën e beqarisë duke pirë me shokët dhe pse jo fotografitë para dasme, vendosi të krijonte imazhe fantastike duke festuar me shokët e saj. Ata shihen të veshur me robdishambër rozë dhe në foto duket se ka qënë një festë beqarie shumë herë më e bukur.

 

Arsyeja pse kjo vajzë zgjodhi meshkuj si shoqerues në dasëm do ju bëjë të urreni shkollën e inxhinierisë

| Showbiz |
About The Author
-