Është bërë trend tashmë. Familjarisht këngëtar.

Pasi Mozzik korri dhe po korr sukses në muzikës, në momentin që gjeti partneren e tij, Loredanën, e bëri pjesë të muzikës.

E njejta gjë edhe me Robertin dhe Norën.

Së fundmi, mendohet se edhe Andrra, bashkëshortja e Sinanit do t’i futet muzikës.

Në disa foto që Olti Curri ka postuar në InstaStory, Andrra shihet pranë Sinanit në xhirimet e klipit të ri.

Nuk dihet nëse do të jetë thjeshtë figurante apo duet mes çiftit. Kjo e fundit nuk është aspak çudi të ndodh!

Ashtu si Mozzik dhe Loredana, edhe Sinani bën gruan pjesë të muzikës?

| Personazh, Showbiz, VIP | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>