Aurela Gace vullkani që ndezi skenën e Miss Universe Albania 2019

Aurela Gace ndezi fuqishëm gjithë Pallatin e Kongreseve, të gjithë në këmbë, nje entuziazëm që smund të ndodhte ne asnjë vend tjetër. Talenti i saj ishte një dhuratë nga Zoti, ajo sot gëzon një status që të gjithë këngëtarët do të donin të kishin. Me fat që ajo ishte pjesë e këtij kompeticioni duke i dhënë një dimension tjetër dhe një emocion tjetër kësaj nate madhështore.

 

Aurela Gace vullkani që ndezi skenën e Miss Universe Albania 2019

| Te tjera | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>