Bebe Rexha me veshjen të zezë

Ajo është një ‘avokate’ për pozitën e trupit dhe figurën e saj të pabesueshme.

Dhe Bebe Rexha mori vëmendje me pamjen e saj të zezë, derisa doli për një shëtitje në Londër, të enjten.

Këngëtarja amerikane kishte veshur pantollona lëkure gjatë udhëtimit të saj relaksues në Britani të Madhe.

Bebe Rexha me veshjen të zezë

About The Author
-