Bernardeski konfirmon lidhjen me bukuroshen e “Grande Fratello”

Federiko Bernardeski është bërë baba për herë të parë, dhe nëna e fëmijës së tij është Veronika Kiardi.

Bukuroshja italiane ka qenë pjesë e “Grande Fratello 10”, dhe lidhja me lojtarin e Juventusit përkon që nga viti 2015. Gjithsesi të 2 personat i dhanë fund lidhjes së tyre në mars të vitit 2017, por vetëm pak ditë më parë po qarkullonte lajmi se ata ishin rikthyer përsëri.

Këtë e tregon edhe fakti se Veronika ka lindur dhe prindi i fëmijës së saj është pikërisht lojtari italian. Një lajm shumë i mirë ky për Bernardeskin i cili tani është bërë baba, edhe pse nuk dihet se fëmija e tij është djalë apo vajzë.

Bernardeski konfirmon lidhjen me bukuroshen e “Grande Fratello”

About The Author
-