Beyonce 1 javë pas lindjes ende në spital

0
93

Nuk dihen akoma arsyet përse, por edhe pse ka kaluar 1 javë që kur Beyonce ka linbdur binjakët e saj, doktorët akoma nuk e kanë dhënë aprovimin që ato të kthehen në shtëpi.

Flitet se foshnjet kanë disa problem të vogla, ndërsa gjendja shëndetësore e Beyonces është shumë e mirë. Sipas mediave ndërkombëtare, Beyonce ka lindur një djalë dhe një vajzë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here