Jo më kot, Blerta Leka u zgjodh këtë vit Miss Universe Albania ku do të përfaqësojë Shqipërinë në ngjarjet e mëdha të bukurisë.Me 29 Nëntor do të bëhet edhe mbremja e madhe ku do të pëzgjidhet më e bukura. Theksojmë që kjo event do të transmetohet në fox Tv, televizioni më ishikuar në botë, ku audienca zakonisht kap shifrat e 1.5 miljard shikues. Blertës i urojmë shumë fat dhe që të ketë një pëfaqësim dinjitoz për vendin tonë! Revista Vip

Miss Universe Albania @lekablerta Photo: @armand.sallabanda #missuniversealbania2017 #missuniversealbania #missuniverse2017

A post shared by Miss Universe Albania (@missuniversealbania) on

Miss Universe Albania @lekablerta Photo : @vetonosmani #missuniversealbania2017 #missuniversealbania #missuniverse2017

A post shared by Miss Universe Albania (@missuniversealbania) on

Blerta Leka e magjishme në përgatitjet për përfaqësimin në” Miss Universe” (foto)

| Miss Universe Albania, Showbiz |
About The Author
-