Çfarë duan kaq shumë këngëtare shqiptare bashkë?

Këngëtaret shqiptare të muzikës popullore dhe jo vetëm janë mbledhur të gjitha bashkë për një arsye shumë të veçantë.

Këngëtarja e mirënjohur e muzikës folk në Kosovë ka organizuar një mega festë për shkak se ajo është bërë gjyshe për herë të parë me një djalë, pasi më parë ishte bërë vetëm gjyshe e dy vajzave.

Këngëtare të njohura si Lori, Shkurte Gashi etj kanë qenë të pranishme për të festuar.

Redaksia jonë dërgon urimet më të mira për familjen e Shyrhete Belulit.

Çfarë duan kaq shumë këngëtare shqiptare bashkë?

| Personazh, Showbiz | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>