Çfarë thamë e nuk thanë për “Grammy” por shihni njëherë meme-t dhe qeshni me lot!

Vetëm dy netë më parë u mbajt nata e madhe e ndarjes së çmimeve “Grammy”.

Veshjet dhe pozat e personazheve të njohur janë bërë frymëzim për meme në rrjet.

Veshja e Katy Perry-t u transformua kështu për meme, as ajo vetë nuk i rezestoi për ta postuar.

Cardi B e krahasuan me Ursulën.

Ha ha ha!

Ai momenti kur të bie tavani mbi kokë.

Kur shkon herë pas here për të parë nëse është pjekur tava në furrë apo jo.

Çfarë thamë e nuk thanë për “Grammy” por shihni njëherë meme-t dhe qeshni me lot!

| Personazh, Showbiz | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>