Cindy Marina rrëmbën kurorën e Miss Universe Albania 2019

Miss Universe Albania sapo ka shpallur më të bukurën e vajzave konkurente në këtë kompeticon bukurie. Shoqeruesja e dyte e Miss Universe Albania u perzgjodh Amelia Kalari. Ajo është Cindy Marina, vajza me origjinë nga qyteti i Shkodrës por me banim në Amerikë. Me vetëbesim të plotë dhe me karakteristikat e plota të një missi ajo tregoi deri në fund shpirtin e saj konkurues. Ajo beson në ëndërrat që ka, beson në karrierën dhe sfidat që e presin. Ky titull që ajo mban sot përfaqëson për të jo vetëm bukurinë, por inteligjencën, përkushtimin dhe zemërgjerësinë.

Miss Universe Albania do të prezantojë Shqipërinë në konkursin e 69-të, me 500 milionë shikues, Miss Universe, live në FOX News.

Cindy Marina rrëmbën kurorën e Miss Universe Albania 2019

| Te tjera | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>