Delfinët dhurojnë spektakël në Livadhë dhe pamjet nuk duhen humbur

Ditën e sotme disa miq të veçantë kanë vizituar bregdetin tonë në Livadhë.

Teksa pushuesit po kalonin një ditë të qetë duke notuar apo marrë rreze dielli, vëmendjen ua kanë tërhequr këto gjallesa të veçanta, të cilat me siguri i ka sjellë rryma.

Delfinët dhurojnë spektakël në Livadhë dhe pamjet nuk duhen humbur


Ditën e sotme disa miq të veçantë kanë vizituar bregdetin tonë në Livadhë.

Teksa pushuesit po kalonin një ditë të qetë duke notuar apo marrë rreze dielli, vëmendjen ua kanë tërhequr këto gjallesa të veçanta, të cilat me siguri i ka sjellë rryma.

Delfinët dhurojnë spektakël në Livadhë dhe pamjet nuk duhen humbur

About The Author
-