Djali i David Beckham qenka një kopje e Justin Bieber

Ditën e djeshme, interneti kuptoi se djali i vogël i David dhe Victoria Bechkam, Romeo, është një kopje e këngëtarit Justin Bieber!

U desh një dalje e tij rrugët e Londrës teksa shkonte në një ndeshje tenisi, për ta kuptuar këtë gjë.

Djali i David Beckham iu duk njerëzve identik me Justin Bieber dhe interneti s’ka pushuar së foluri për këtë.

Romeo u shfaq i veshur me stil të njëjtë si Justin, kapuç në kokë dhe madje një bluze të markës së këngëtarit, “Drew”.

Përveç stilit të njëjtë, djemtë ngjasojnë edhe në tipare dhe për këtë mund të bindeni kur të shihni fotot e mëposhtme.

Djali i David Beckham qenka një kopje e Justin Bieber

About The Author
-