Ed Sheeran u martua dhe bota e mori vesh me vonesë!

Për dasmat VIP mediat shkruajnë që pa e vendosur vetë VIP-at se kur ata do të martohen. Shkruajnë para, përgjatë dasmës dhe pas saj. Jo fustani, jo vendi, të ftuarit etj.

Ed Sheeran është një prej këngëtarëve më të njohur në botë. Këngëtari ka kaluar në statusin “i martuar” prej dy ditësh.

Në fshehtësi të plotë, larg mediave dhe me vetëm 40 të ftuar, Ed Sheeran i dha fund beqarisë me Cherry Seaborn, mikeshën e tij të fëmijërisë, sot bashkëshortja e tij.

Ed Sheeran u martua dhe bota e mori vesh me vonesë!

About The Author
-