Kemi takuar edhe kete jave nje fytyre te re, qe ka filluar ta projektoje veten si modele profesioniste qe ne moshen 15 vjecare duke ndjekur instinktin njesoj si te gjithe bashkemoshataret e saj. Me disa kontrata neper duar, ky eshte momenti i saj i kerkimit, mes Shqiperise dhe Gjermanise. Jasmina Shahini, i fton te gjitha vajzat te mos heqin dore nga endrrat.