Surpriza në manualin e seksit gjerman. Tashmë edhe në gjuhën shqipe.

Përvec vendeve arabe, turqisht dhe rusisht, ky manual, që gjendet në faqen e posatshme me emrin Zanzu, është edhe në gjuhën shqipe.

Ky manual ka ardhur pas ngacmimeve të shumta seksuale nga ana e emigrantëve në Gjermani.

Zbuloni cfarë është seksi dhe si duhet bërë ai.

Emigrantë shqiptarë, mësoni si bëhet seksi!

| Shëndeti |
About The Author
-