Emily Ratajkowski pozon  zhveshur

Emily Ratajkowski ndau disa foto në Instagram të hënën.

Ish studentja e UCLA, ka postuar një selfie e zhveshur derise luante para kamerës.

Aktorja e I Feel Pretty kishte veshur vetëm tre gjerdan me zinxhirë ari dhe unazën e saj të martesës.

Emily Ratajkowski pozon zhveshur

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>