Emily Ratajkowski tërheqëse me fustanin veror

Emily Ratajkowski e di mirë si të tregoj stilin e saj.

Modelja e Blurred Lines e cila të mërkurën kishte veshur një fustan të kuq, kur u takua me miqtë  e saj në New York City një fustan bardhë e kaltër.

Dhe duke e dëshmuar se është kaq e mirë, ylli dukej mahnitëse me fustanin e saj veror

Emily Ratajkowski tërheqëse me fustanin veror

| Showbiz |
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>