Edhe përse ka prekur majat e karrierës si modele, Emina Cunmulaj nuk ka harruar në asnjë moment origjinën e saj dhe vazhdimisht ndan me fansat kujtimet e fëmijërisë. Në një intervistë të dhënë së fundmi, ajo tregon se që e vogël i është dashur të kujdeset për bagëtinë që kishin në fshat.

“Zgjohesha në mengjes dhe mjelja lopën. Kur isha tek lopët mendoja ‘Oh Zot kur do të vijë ajo ditë që të mos ia ndjej më erën këtyre lopëve”,shprehet modelja.

Ajo sot është e martuar me një nga biznesmenët më me influencë në botë Sam Nazarian, dhe kanë dy vajza Ella dhe Mia.

Emina Cunmulaj ndan me fansat kujtimet e fëmijërisë

| Showbiz, VIP |
About The Author
-