Eni Koçi zbulon suprizën me Olsi Bylykun dhe Genci nuk ka pse të bëhet xheloz!

Vërtetë që burr e grua mish e thua, siç thotë edhe populli por Eni Koçi nuk nuk bashkëpunojë vetëm me Gencin, aktualisht të dashur e së shpejti bashkëshort.

Eni Koçi ka zbuluar se së shpejti do të vijë në një duet me Olsi Bylykun dhe sigurisht, Genci nuk ka pse të bëhet xheloz.

Pse vetëm me të dashurin bëhet duet?!

Eni Koçi zbulon suprizën me Olsi Bylykun dhe Genci nuk ka pse të bëhet xheloz!

About The Author
-