Fejohen Këngëtari shqiptar  me moderatoren kosovare

Këngëtari i njohur shqiptar i ka dhënë fund beqarisë dhe këtë ngjarje të rëndësishme në jetën e tij ai ka vendosur ta bëjë publike.  Skerdi është fejuar me moderatoren e njohur kosovare , Vesa Rama.

Ai ka ndarë me ndjekësit një video me personin e zemrës ku shprehet:

“Është e vetmja gjë që kurrë nuk mbahet fshehur sepse është momenti më i bukur në jetë – Dashuria. Do të doja që çdo njeri të ndihet i lumtur ashtu siç unë tani”.

Fejohen Këngëtari shqiptar me moderatoren kosovare

| Showbiz | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>