Henri Shaqiri është djaloshi 9-vjeçar nga Shkodra, i cili ka fituar çmimin e parë në spektaklin, “Fëmijët më të bukur në botë”, realizuar së fundmi në Turqi.

Për Henrin, është hera e dytë që merr pjesë në këtë spektakël, pasi dhe vitin e kaluar ai mori çmimin “Princi”, në garën mes 12 vendeve të botës.

Në intervistat me mediat e huaja, Henri nuk e ka mohuar origjinën e tij, ai ka thënë që vjen nga një vend i vogël, por me njerëz të mirë dhe bujar.

Me tiparet e një fëmije shumë të ëmbël, Henri ndihet krenar për pamjen e tij veçanërisht për flokët e tij. “Më pëlqejnë pasi kështu jam si fotografi im”, ka thënë djaloshi shkodran.

14563521_1238923392817094_7665047515999431584_n14581483_1238922532817180_947997140848324443_n14591654_1238935296149237_2082786844386358530_n

Fëmija më i bukur në botë është një shqiptar

About The Author
-