Festivali i Filmit në Venecia: Këto janë të veshurat më bukur në natën e parë

Si gjithmonë, janë paraqitjet e pjesëmarrësve në tapetin e kuq, sa i perket veshjes ato që komentohen jo pak

Festivali i 76-të i Filmit në Venecia ngriti siparin dje, më 28 gusht. Emrat më të njohur të kinemasë dhe skenës botërore mbërritën në Venecia për të qenë pjesë e këtij festivali të përvitshëm.

Ai do të mbyllet më 7 shtator, kështu që deri atëherë le të shijojmë paraqitjet e yjeve që do të kalojnë në tapetin e kuq disa herë.

Venecia do të kthehet në një shfaqje mode këto ditë dhe ne i kemi të gjithë sytë drejt qytetit të mrekullueshëm të gondolave.

Këto janë veshjet më të bukura të mbrëmjes, që nuk duhen humbur:

Festivali i Filmit në Venecia: Këto janë të veshurat më bukur në natën e parë

About The Author
-