Fituesi i Sanremo 2019 ngjall reagime dhe debate të forta

Alessandro Mahmood, i njohur ndryshe si Mahmood u shpall fitues i “Sanremo” në edicionin e 69-të me këngën “Soldi”.

Fitoren e Mahmood nuk e priste askush. Madje as ai vetë. Origjina e Mahmood, e cila është nga Egjilit por që ka lindur dhe është rritur në Milano të Italisë ka bërë të ketë reagime jo fort të mira nga publiku i gjërë dhe jo vetëm.

Matteo Salvini, zv.kryeministri i Italisë duket gjithashtu se është i të njejtit mendim.

“Mahmood… Mah… Kënga më e bukur? Unë do të zgjidhja Ultimo-n, ju ç’mendoni?”- shkroi ai bë rrjetin social Twitter.

Fituesi i Sanremo 2019 ngjall reagime dhe debate të forta

| Personazh, Showbiz | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>