Flokë të shkurtër: Ja modelet trend për vjeshtë-dimër 2018-2019

0
NEW YORK, NY - FEBRUARY 12: A model walks the runway for Anna Sui during New York Fashion Week: The Shows at Gallery I at Spring Studios on February 12, 2018 in New York City. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for New York Fashion Week: The Shows)

A jeni kurioz të dini se cilat do jenë tendencat e flokëve të shkurtër për vjeshtë-dimër 2018-2019?

Sezoni i ri na sjell ide të reja dhe të freskëta. Flokët e shkurtër dhe stili modern i tyre mund të theksohet në shumë mënyra, prandaj ka ardhur koha që ta kuptoni se cila formë e shkurtër flokëve përshtatet apo shkon për shtati më së miri me formën tuaj të fytyrës.

Përmes fotove do të zbuloni disa nga modelet më të veçanta të vjeshtë-dimër 2018-2019 për flokë të shkurtër dhe zgjidhni atë që ju përshtatet.

 

Image result for Capelli, i tagli corti per l'autunno/inverno 2018-2019

 

/RevistaVip/