Tradhtia është gjëja më e keqe që çon një çift në shkatërrim. Mirëpo jo të gjithë njerëzit reagojnë njëlloj kur marrin vesh se janë tradhtuar nga partneri i tyre. Një vajzë ka vendosur që inatin e saj ta shprehë edhe në Instagram.

Ajo ka vendosur që të ndryshojë të gjitha përshkrimet e fotove që ajo kishte hedhur më parë me ish të dashurin në Instagram. Shikoni fotot dhe “ndryshimet” e reja që ka bërë ajo në përshkrimin e tyre.

Ai ka luajtur më mirë me mua sesa baseball.
Buzët e tij janë të mbushura me gënjeshtra.
Jam në pozicionin perfekt për ta mbytur dhe po ta dija atëherë që ai është tradhtar, betohem që do ta bëja.
Në mënyrë aktive ai po merrte foto nudo nga një kurvë dhe më gënjente pa mëshirë.
Ditë e mrekullueshme, por ai ta shpif

Gjeti të dashurin duke e tradhtuar, ja ndryshimi “gjigant” që bën kjo vajzë në Instagram

About The Author
-