Gymyshi , Aktorja nuk njihet më me pamjen e re

Songul Oden është një ndër aktoret më të njohura në Turqi. Suksesi i saj ka arritur edhe në Shqipëri dhe aktorja është bërë e njohur në vendin tonë nëpërmjet disa roleve. Por më i pëlqyeri është ai i Gymyshit. Me këtë rol ajo rrëmbeu zemrat e shqiptarëve dhe vazhdon të pëlqehet edhe pas shumë vitesh. Tashmë aktorja është 40 vjeçe dhe ka vendosur që të bëjë një ndryshim drastik në look. Ajo i ka prerë flokët shkurt fare dhe duket si tjetër njeri. Ky ndryshim i saj është pëlqyer shumë nga ndjekësit, të cilët sigurisht e kanë komplimentuar.

Gymyshi , Aktorja nuk njihet më me pamjen e re

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>