Hakmarrja më e mirë për Shën Valentin:  Vendosini gjarprit emrin e ishit!

Në rubrikën “Çudira nga bota” ose “Mos e beso po deshe”, këtë herë do të flasim me një rast aq sa të frikshëm dhe qesharak.

“Wild Lide Sydney Zoo”, kopështi zoologjik në Australi u jep mundësinë njerëzve të lënduar në dashuri që t’i japin emrin e ishit një gjarpri për vetëm 1 dollar, me rastin e Shën Valentinit.

Në 14 shkurt, të gjithë ata që duan t’i japin emrin e ishit një prej gjarpërinjve më helmues në botë mund të futen në konkurs me vetëm 1 dollar. Më pas, me short do të zgjidhet fatlumi që do t’i vendosë emrin e ishit gjarprit të kopshtit zoologjik.

Parë e mbledhura do të shkojnë për nisma humanitare!

Hakmarrja më e mirë për Shën Valentin: Vendosini gjarprit emrin e ishit!

| Bota | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>