Mbrëmjen e kaluar në Dusseldorf të Gjermanisë është mbajtur ceremonia e ndarjes së çmimeve nga revista Bunte ‘New faces award music’.

Ky çmim i dedikohet gjeneratës së re të industrisë muzikore ku triumfuese doli shqiptarja Ilira Gashi.

Këngëtarja ka arritur që me vokalin e saj të shquar të mposhtë konkurrencën e fortë nga Malikk Harris dhe Lotte që të fitoj votat nga juria për tu zgjedhur fituese në këtë edicion.

Fitimi i ‘New faces award music’ është një tjetër hap i madh nga Ilira drejt tregut ndërkombëtar.

Ilira Gashi dekorohet me çmim në arenën ndërkombëtare

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>