0743232d-9b05-4106-bc1c-8d099e468c14

Është inauguruar Kisha e Shën Terezës në Romë. Në këtë video të siguruar nga opinion.al shihen momentet e ceremonisë që po zhvillohet në ambientet e Kishës.

Kisha e “Shën Terezës” e cila u shpall shenjtore nga Papa Françesku në muajin shtator të këtij vitit, në një ceremoni madhështore ku morën pjesë njerëz nga e gjithë bota.

Kisha që do të mbaj emrin në ndër të Shën Terezës, ndodhet në periferi të kryeqytetit italian dhe ka përfunduar restaurimin e saj. Ajo është konceptuar përmes një arkitekture ku elementët fetar ndërthuren me stilin modern, shkruan opinion.al.

Ponte di Nona është një lagje e re në periferi të Romës. E ndërtuar në dhjetëvjeçarin e fundit ajo është një zonë e populluar nga 15-20 mijë banorë, përgjithësisht nga shtresa të varfra, njerëz me pak të ardhura dhe me problemet e zakonshme sociale që i shoqërojnë.

38

Inagurohet Kisha e Shën Terezës në Romë (Video)

About The Author
-