Instagram duket se këtë verë po surprizën të gjithë përdoruesit e tij.

Pasi lejoj të ngarkohen video deri në 1 orë, tani instagram do të lejojë që edhe të komunikoni me njëri-tjetrin përmes video-kamerës.

Përdoruesit e instagram mund të flasim me video dhe në bisedë mund të shtohen deri në 4 persona.

 

Për të nisur një video thirrje, shkoni tek  mesazhet , zgjidhni personin që doni të bëni video dhe në krahun e djathtë keni ikonën e kamerës, klikoni aty dhe shijojeni instagramin

Instagram vjen me përditësimin e ri që do të na pëlqejë të gjithëve

| Teknologji |
About The Author
-