Mjaftojnë 3 përbërës dhe ju do keni rezultate mahnitëse. Pasta e dhëmbëve, soda e bukës dhe letra e aluminit do ju japin një rezultat të paimagjinueshëm.

Në një copë të vogël letre alumini, shtroni pak pastë dhëmbësh dhe pak sodë buke. Këto dy përbërës mundohuni t’i përzijeni bashkë me ndihmën e një stikadenti. Me pas letrën e aluminit vendoseni tek dhëmbët tuaj dhe prisni për rreth 7- 8 minuta. Kur kjo kohë të ketë kaluar, lani gojën dhe vëzhgoni rezltatin.

Ja mënyra e thjeshtë si të zbardhni dhëmbët në kushte shtëpie…

About The Author
-