Jori, modelja shqiptare që po çmend italianët

Është 23 vjeçe, e quajnë Jori Delli, shqiptare por që rritur dhe formuar si modele në Torinto te italisë.

Verën e vitit që lam pas Jori Delli u shfaq në “Sportitalia” dhe tashmë ajo është një yll në rritje.

Llogaria e saj në Instagram është mjaft aktive me foto provokuese.

Jori, modelja shqiptare që po çmend italianët

| Personazh, Showbiz | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>