E cilësuar si femra më e bukur në botë aktorja Julia Roberts është fotografuar së fundmi në një nga hotelet e njohura të Splitit në Kroaci. Ikona e Hollywood-it ka shkuar në Split për t’i dhënë mbështetje bashkëshortit të saj Daniel Moder gjatë xhirimit të filmit “Ibiza”. Julia dhe bashkëshorti i saj janë fotografuar teksa po argëtoheshin në plazh së bashku edhe me fëmijët e tyre.

Julia Roberts kalon pushimet në Kroaci

About The Author
-