Ka ende shpresë për gocat që kanë fiksim Fatmir Hysenbelliun!

Fatmir Hysenbelliu ose siç i pëlqen ta thërrasin, Oni njihet për jetën shumë të shtrenjtë që bën. Fakt ky që e bën jetë një nga më të preferuarit për vajzat shqiptare dhe jo vetëm.

Tiparet dhe fiziku i tij nuk mbetet pas.

Oni ka postuar një meme në InstaStory ku shihet personazhi i filmit vizatimor “Sponge Bob”, i ulur në kinema, vetëm, bashkamgjitur së cilës shkruan: “Unë më 14 Shkurt”, çfarë nënkupton se është single, kështu që, ka ende shpresë për ju goca!

Ka ende shpresë për gocat që kanë fiksim Fatmir Hysenbelliun!

| Personazh, Showbiz, SHQIPËRI, VIP, Vip Boy | 0 Comments
About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>