Kendall Jenner mori pjesë në Golden Globes të sonte të veshur me të zeza në solidaritet me lëvizjen e barazisë së femrave Time’s Up. Ajo zgjodhi një fustan shumë  gjigani  nga Giambattista Valli për rastin dhe e punoi atë për këtë qëllim:

Kendall Jenner me fustanin më të madh në Golden Globes (foto)

| Bota, Showbiz |
About The Author
-