Kendall Jenner shkon pa të brëndshme në Oscar dhe e gjithë bota i ka sytë aty poshtë…

Oscar, Oscar Oscar kudo! Ok, thamë çfarë kishim për të thënë por në asnjë mënyrë nuk mund të rrinim pa iu dhënë super lajmin nëse nuk e keni lexuar deri më tani.

Modelja me famë ndërkombëtare Kendall Jenner u shfaq në tapetin e kuq të “Oscar” pa të brëndshme dhe të gjithëvë po iu shkojnë sytë atje poshtë (e dini vetë ju ku).

Kaq domethënë, ky artikull s’ka shumë nevojë për fjalë. Shihni shihni dhe shihni fotot.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA – FEBRUARY 24: Kendall Jenner attends 2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by Daniele Venturelli/WireImage)
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA – FEBRUARY 24: Kendall Jenner attends the 2019 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by George Pimentel/Getty Images)

Kendall Jenner shkon pa të brëndshme në Oscar dhe e gjithë bota i ka sytë aty poshtë…

About The Author
-