Këngëtarja Dhurata Ahmetaj bën jetë për qejf

Këngëtarja e njohur, Dhurata Ahmetaj ka kohë që është distancuar nga skena muzikore.

Megjithatë, paraqitjet e saj në rrjetet sociale nuk është se kanë munguar asnjëherë.

E njëjta dukshëm po e ruan jetën e saj private larg medias rozë, duke hezituar ta bëjë publike lidhjen e saj të re.

Ndryshe, Ahmetaj gëzon një bukuri natyrale dhe bukur ekspozon linjat e trupit edhe më shumë se që duhet. 

Këngëtarja Dhurata Ahmetaj bën jetë për qejf

About The Author
-